Denizli’de Şebnem Şirin’i katleden Furkan Zıbıncı tutuklandı

HABER MERKEZİ-Şebnem Şirin’i katleden Furkan Zıbıncı’nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen Zıbıncı’nın “cinsel istismar, gasp, trafik güvenliğini tehlikeye sokma” gibi suçlardan 6 ayrı kaydının bulunduğu da öğrenildi.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, Furkan Zıbıncı tarafından boğaz ve boynundan bıçaklanarak katledilen Şebnem Şirin’in, ayrılmak istediği için katledildiği öğrenildi. Zıbıncı tamamlanan işlemlerin ardından tutuklandı.

KOMŞULAR İHBARDA BULUNDU

Evden bağrışma sesleri duyan ve evden çıkan bir kişinin otomobiliyle uzaklaştığını gören komşuları ihbarda bulundu. Yapılan incelemede, evin salonunda yerde yatan Şirin’in hayatını kaybettiği belirledi.

Olay yerinden otomobille kaçan Furkan Zıbıncı, Saltak Caddesi’nde 20 ABK 989 plakalı otomobil içinde gözaltına alındı. Zanlının emniyette verdiği ilk ifadesinde bir altın toptancısında çalıştığını, gıda mühendisi olan kız arkadaşı Şebnem Şirin ile kendisinden ayrılmak istediği için tartıştıklarını söyledi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen Furkan Zıbıncı, basın mensuplarının “Neden öldürdünüz? Pişman mısınız?” sorularına yanıt vermedi. Bu arada Furkan Zıbıncı’nın yakınlarının sevk sırasında adliye bahçesinde bekledikleri görüldü.