Anonymous, polis teşkilatını hackleyerek Trump’a dair ‘gizli’ belgeler yayınladı

HABER MERKEZİ- ABD’de George Floyd’un polis tarafından öldürülmesinin ardından başlayan eylemlerden sonra ‘İşlediğiniz suçları ifşa edeceğiz’ şeklinde açıklama yapan hacker grubu Anonymous, Minneapolis polis teşkilatının telsiz ve internet sitelerini hackledi.

Anonymous açıklamasında şu ifadeleri kullanıldı: “Son senelerde olanlardan sonra birçok insan bizi kurtarmak için değil, baskı kurmak ve suçlu iktidar sınıfının isteklerini yerine getirmek için görev yaptığınızı anladı. Siz, kontroldeki insanlar için düzeni sağlamaya çalışıyorsunuz, kontrol edilen insanların güvenliği için değil. Öyle ki, siz elitlerin küresel baskı sistemini yürütmek için kullandığı mekanizmanın kendisisiniz. Dünya sonunda bunu fark etmeye başladı ve her seferinde hiçbir sonucu olmadan kan döküldüğünü gördüklerinde daha da sinirleniyorlar. Bu polis memurlarına suçlamalar yöneltilmeli. Özellikle Chauvin cinayetle suçlanmalı. Maalesef yozlaşmış kurumlarınızın adaleti sağlayacağına inanmıyoruz. O yüzden işlediğiniz birçok suçu ifşa edeceğiz. Biz bir orduyuz. Bizi bekleyin.”

Anonymous, bu açıklamayı yaptıktan sonra Minneapolis polis teşkilatının telsiz ve internet sitelerini hackledi.

TRUMP’A DAİR ÇOCUK İSTİSMARI VE CİNAYET SUÇLAMASI

Anonymous ayrıca ABD Başkanı Donald Trump için, reşit olmayan kızların para karşılığı ünlü isimlerle birlikte olmasına aracılık eden Epstein’ın müşterilerinden biri olduğunu iddia etti. Anonymous’un açıklamasına göre intihar süsü verilmiş cinayeti bizzat Trump organize etti.

Anonymous’un yayınladığı belgelerde Trump’ın, John Casablancas adında bir ‘reşit olmayan kız’ simsarıyla ilişkisi, yine Trump’ın, Epstein’ın ‘Lolita express’ turlarına en az bir kere katılmış olması gibi bilgiler var. Anonymous ayrıca Trump’ın, Rus asıllı organize suç örgütü lideri Tevfik Arif ile ilişkilerine ilişkin de birtakım belgelere yer verdi.