İzmir ve İskenderun’da iş cinayeti, Muğla’da servis kazası yaşandı

HABER MERKEZİ – İzmir ve İskenderun’da iş cinayeti yaşanırken Muğla’da ise devrilen işçi servisinde 9 kişi yaralandı.

İzmir’de dün Konak’ta bulvarda yapılan yaya geçidi çalışması için yola trafik konisi koyan 44 yaşındaki Mehmet Olçun isimli işçi otomobilin çarpması sonrası yaşamını yitirdi.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yapılan yaya geçidi çalışması için yola trafik konisi koyan taşeron şirket işçisi Mehmet Olçun’a otomobil çarptı.

Çarpma sonucu yaklaşık 30 metre ileriye savrulan Olçun kaldırıldığı hastanede, yapılan tıbbi müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

İskenderun’da ise tersanede iş cinayeti yaşandı. İSİG Meclisi, 45 yaşındaki Birol Yılmaz’ın raspacı olarak çalıştığı tersanede önceki gün iskeleden düşerek yaşamını yitirdiğini duyurdu. Yılmaz’ın cenazesinin dün Darıca’da defnedildi.

Muğla’da ise dün işçi servisi devrildi 9 kişi yaralandı. Yağış nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kayan minibüs Korucak mevkisinde bariyerlere çarparak devrildi.

Olay yerinde ilk müdahalenin ardından yaralılardan Fikret Boğa (50), Mevlüt Çakır (37), Bilal Şenyiğit (50) Korhan Yaşoğlu (26) 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne, Ahmet Serdar Yıldırım (45), Gürcan Ergün (51) ve Ömer Uyanık (35) Milas Özel İzan Sağlık Hastanesinde, Akif Gür ve Mustafa Eğilmez ise Yatağan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.